facebook youtube

Dj. Luigi

Dj. Luigi

Nincs olyan hip-hop és R'n'B zene-kedvelő Magyarországon, aki ne ismerné Dj Luigi nevét. Pályája csúcsán még mindig keresi a kihívásokat.

- Új év, új klub, új zenék... Hogy indult Dj Luigi számára a 2010-es év?
Valóban új helyre költözött a Peaches and Cream. Nyár óta a Hajógyári-szigeten is dübörög a minőségi R'n'B. Nyáron a Dokk Beach, októbertől pedig a Pink! the Club lett a zene szerelmeseinek új törzshelye. Természetesen ez tőlünk is megkövetelt egyfajta zenei megújulást.

- Kifejtenéd ezt nekünk kicsit bővebben?
15 éve az R'n'B zenével hozom lázba a táncolni vágyó fiatalokat. Tény, hogy ez az R'n'B már nem ugyanaz, mint a 90-es évek zenéje, mikor a műfaj fénykorát élte. Nekünk is a mai kor elvárásainak, és az új klubunk belső és külső adottságainak megfelelően meg kellett újítanunk a zenei repertoárunkat. A Pink a szó szoros értelmében véve is a nagy betűs KLUB. Impozáns bejárat, hatalmas galéria, nyugat-európai színvonal, külön VIP-bejárat - ezerötszáz ember is kényelmesen elfér bent. És ez érezhető is a vendégeink hangulatán. Ide tombolni jönnek az emberek, hogy a hétköznapokban felgyülemlett dolgokat itt levezethessék. Az új stílusú R'n'B zenék erre tökéletesen alkalmasak. De természetesen a felvezetésben és a party utolsó harmadában felcsendülnek az igazi R'n'B örökzöldek is. Nem utolsó sorban tudni kell, hogy nálunk minden zeneszám videoklippel együtt látható és hallható. A Video Dj Party a P'n'C egyik sajátossága. Ezernél is több videóklip HQ hang és képminősége teszi egyedülállóvá a mi rendezvényeinket.

- Kivehető a szavaidból, hogy mindig többes számban fogalmazol. Kiket takar a 'Peaches - csapat', aminek te is szerves részét képezed?
Nyolc ember szervezett és összehangolt munkájának eredménye az, hogy mi hétről hétre, az ország több pontján is egyszerre, több ezer embernek tudjuk megmutatni, hogy milyen is egy igazi R'n'B buli. A vezetőnk - Papp Gergely - zseniális szervezőkészsége a biztosíték arra, hogy ez a partisorozat már három éve halmozza a sikereket a klubéletben és a könnyűzene világában egyaránt. Budapest mellett Egerben, Debrecenben, Szegeden és Kazincbarcikán is megvetettük már a lábunkat. A 'Peaches' mindenhol hozza a tőle megszokott magas színvonalat.

- Ennyi elfoglaltság mellett jut időd arra, hogy azon elmélkedj, mivel érdemes még foglalkoznod a jövőben?
Tény, hogy szabadidőm az egyre kevesebb, de azt tudom, hogy 18 évesen rabul ejtett az R'n'B zene, és egy percig sem tudom elképzelni az életemet zene nélkül. Az ezzel való foglalatosság számomra abszolút nem jelent fáradozást. Legszívesebben innen mennék majd nyugdíjba. De az még odébb van... addig is R'n'B For Life!

Videók:

Jelöld ismerősnek, csatlakozz rajongói táborához:

Töltsd le DJ. Luigi mixeit: