facebook youtube

Mc Papa Joe

Mc Papa Joe


- Ilyen mikrofonja, mint neked, egyik hazai rappernek sincs, ha jók az értesüléseim. Mit lehet művelni egy ilyen, Swarovski kövekkel körberakott Party MC mikrofonnal?
Sokan azt gondolják, hogy egy MC-nek az a szerepe a buliban, hogy a hangulatot megszakítva előad valami saját szöveget, amire a közönség vagy vevő, vagy nem. Ezzel ugyan magára vonja a figyelmet, viszont a party hangulatát igencsak meg tudja törni. Nálunk ez nem így történik. Én szinte együtt bulizok a közönséggel, táncolok, 'drinkelek', fotózkodom, mint a többi vendég, csak azzal a különbséggel, hogy az én kezemben van egy mikrofon, amivel a buli pillanatnyi hangulatát még jobban felfokozom. Ezáltal a zenéket és a Dj munkáját is még jobban kihangsúlyozom. Igazából ezt nehéz szavakkal leírni. Ezt hallani kell.

- Papa Jo feat. Dukai Regina - "Te vagy az..." Tényleg te vagy az az előadó, aki hétvégenként ezreknek adja elő a saját számát és ezzel őrületig fokozza a hangulatukat?
Igen... Én vagyok. De az, hogy ez a szám ekkora "partihimnusszá" nőtte ki magát, rengeteg munkájába került az egész Peaches & Cream Team-nek. Kellet hozzá a jó zene, amit Dj Luigi prezentált, kellet hozzá egy káprázatos és nagy költségvetésű videoklip, amit a legújabb rezidenciánkon, a "Pink! The Club"-ban forgattunk, és természetesen Regina, akit mindenki szeret.

- Mit gondolsz? Egy ilyen számnak a sikere meddig fokozható még?
Már most rengetegen hallgatják és szeretik, és szinte bárhova megyünk az országban a Peaches-zel, mindenhol ez a dal az este legnagyobb ovációját kiváltó száma az egész buli alatt. Valószínű ez annak is betudható, hogy az emberek igénylik a minőségi számokat, és szívesen azonosulnak azzal az életérzéssel, amit a Peaches & Cream és a számom is sugároz. Ez az első olyan produkcióm, amit egyszerre három zene-csatorna is magas rotációban játszik. A rádiókról nem is beszélve.

- Úgy hallottuk, hogy rajongóid körében ünnepelted a születésnapodat a közelmúltban. A közönség szeretete mennyire kárpótol téged azért a sok munkáért, ami a "Papa Jo" név építése mögött van?
Ez valóban így van. Rengeteget dolgozunk a többiekkel azon, hogy ez a partisorozat még népszerűbb legyen. Természetesen ezáltal én is lubickolok az emberek szeretetében, és a lányokat sem kell lasszóval befognom. Ha érted, mire gondolok! A kérdésedre válaszolva: ez kárpótol mindenért. Egy rappernek nem kell feltétlenül Amerikában befutnia ahhoz, hogy élvezze a népszerűséget. Nekem itthon is "tiszta Amerika" van.

Videók:

Jelöld ismerősnek, csatlakozz rajongói táborához:

Töltsd le Mc Papa Joe mixeit: