facebook youtube

Muzzaik

Muzzaik

A Muzzaik név egy Magyar DJ/producer duót takar, ami Dalmady Dániel (Danny L) és Milichovszki Zsolt (Sullivan) közös ötlete alapján látta meg a napvilágot 2002-ben. Több év diszkózás után úgy döntöttek itt az ideje elképzeléseiket új hangzássá formálni, belekezdeni a producer munkába. Nem sokkal később a világ vezető tánczenei kiadóin jelentek meg szerzeményeik és egyedi stílusokkal betörtek a nemzetközi elektronikába. 2003-ra sikerült a nevüket megismertetni a legnagyobb művészekkel a szakmában és mérhetetlenül pozitív visszajelzéseket kapniuk, mind a kiadók, mind a producerek részéről is.
Az eltelt évek alatt nem volt olyan ága a house műfajnak, amiben ne alkottak volna figyelemre méltót. Számos világhírű kiadón jelentek meg szerzeményeik, átdolgozásaik. Lehetőségük volt olyan nevekkel együtt dolgozni, mint a Grammy díjas DJ/producer, Roger Sanchez, Chus & Ceballos, Chab, Ultranate, Ron Carroll vagy Syke & Sugarstarr. 2006-ban a "You Can Turn Me On" daluk az amerikai Bill Board Dance listában TOP10-es helyezést ért el. (ezt később több DMC Buzz Chart, Traxsource Top 10, Beatport Top 10 és Dance-Tunes Top 10 Chart követte) Még ebben az évben megjelenik első szerző albumuk, az akkor már legnagyobb labelek között számon tartott Stereo Productions gondozásában. Dalaik folyamatosan felkerülnek külföldi válogatás lemezekre. 2008-ban hazájukban is megkapják a legnagyobb szakmai elismerést, átvehették az "Év DJ/producere" díjat a Magyar Lemezlovas Egyesülettől. 2009-ben két átdolgozásuk is közönség kedvenc lesz, a budapesti White Sensation fellépői, illetve az év végén elkészítik első mixlemezüket Roger Sanchez kiadójának. 2010 elején bekerülnek a Beatport legtöbbet eladott zenéi közé, illetve a Beatport "év kedvencek" listájába.
A Muzzaik nem egy egyszerű producer csapat, hanem egy egyedi hangzás, ami nemcsak a studio falai közt állja meg a helyét, de a közönség előtt is! Mind itthon, mind külföldön!

Videók:

Jelöld ismerősnek, csatlakozz rajongói táborához:

Töltsd le Muzzaik mixeit: