facebook youtube

Házirend

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Zenith -ben a menekülési útvonalként az alábbi teremtérképen jelölt pirossal karikázott ajtókat tudjátok használni.

ZENITH DANCE CLUB
Földszinti alaprajzZENITH DANCE CLUB
Emeleti alaprajzHÁZIREND

A BELÉPÉSSEL A HÁZIRENDET ELFOGADOM, ÉS BE NEM TARTÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT VÁLLALOM!

A belépjegy megvásárlása csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a ZENITH DANCE CLUB házirendjét és biztonsági rendszabályait , valamint tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők végzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány és a pénztárnál megváltott belépő szükséges!

A ZENITH területén alkoholt és dohányterméket árusítunk és mivel a fiatalkorúak kiszolgálása törvénybe ütközik és büntetendő a fenti termékekkel kizárólag 18. életévüket betöltött fiatalokat szolgáljuk ki.
Azokat a fiatalokat, akik személyiségi jogaikra vagy egyéb okokra hivatkozva nem mutatják fel a személyi igazolványukat, nem tudjuk kiszolgálni.

Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személy, valamint a nem kulturált öltözetékben (pl: tréningruha, edzőruha, rövidszárú sportnadrág stb.) továbbá véres, koszos ruhában megjelenő vendég a rendezvényt még VIP klub tagsági kártyával sem látogathatja.

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyet nem váltunk vissza.

A közönséget, illetve a személyzetet megbotránkoztató, zaklató vagy agresszív magatartást tanúsító személyeket a rendezők a szórakozóhelyről kivezetik, és véglegesen kitiltják. Nézeteltérés vagy esetleges verekedés esetén az összes résztvevő fél távozásra van felszólítva.

A helyiség területén okozott bármilyen szándékos rongálás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN.
A területre ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!
A szórakozóhely területére alkoholt és alkoholmentes italt tilos behozni!
A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül, amely a Diszkó weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
Kép- és hangfelvételt a rendezvényről csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni.
A ZENITH területén és a hozzá tartozó parkolóban a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, illetve szórólapot osztogatni!
A szórakozóhely területén ruhatár üzemel. Csak az itt elhelyezett kabátokért és ruhákért vállalunk felelősséget. A kabátokban és táskákban elhelyezett pénzért, mobiltelefonért és egyéb értéktárgyakért felelősséget NEM VÁLLALUNK.
Az elvesztett ruhatári jegy esetén a kabát kiadása KIZÁRÓLAG AZ UTOLSÓ VENDÉG TÁVOZÁSA UTÁN lehetséges!
Kérjük a dohányzó vendégeket, hogy a nemdohányzó helységben NE DOHÁNYOZZANAK!

A biztonságos szórakozás érdekében kérjük a fenti szabályok betartását.

Jó szórakozást kívánunk: a Vezetőség